Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Május 08. 08:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fény Pont Média

Túlhajtotta magát Puskás Peti - FOTÓK

Túlhajtotta magát Puskás Peti - FOTÓK

A Megasztár egykori csillaga úgy tűnik, a színpadon fényesebben tündököl, mint a futópályán. Peti ugyanis a közelmúltban részt vett a noszvaji Oxigén Terepfutóversenyen, ahol bizony rosszabbul szerepelt, mint várta.

- Hiába az alapos bemelegítés, a táv felénél már éreztem, hogy alig kapok levegőt és nyilal az oldalam. Elég kínos volt, ahogy mindenki szép lassan lehagyott és én csak vonszoltam magam utánuk.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

De mint mondják, minden fejben dől el és ez Petinél is beigazolódott.
- Ahogy a Noszvajt körül vevő erdei útra értem arra gondoltam, hogy muszáj összeszednem magam és teljesíteni ezt a kihívást. A természet közelsége megérintett és azt hiszem adott egy olyan löketet, amivel képes voltam lefutni a 16 km-es távot.- mondta a színész, énekes fiú.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Peti édesapja a futóverseny alatt egy noszvaji hotelben várakozott, majd miután megérkezett fia, közösen pihentek és relaxáltak a gyönyörű helyen.
- A hotel kertje egy gyönyörű ősfákkal körülvett park volt, ami tökéletes helyszín volt arra, hogy testileg és szellemileg is kipihenjem a futást.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.