Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. November 19. 05:01, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Térfigyelő segítségével kapták el a balesetet okozó cserbenhagyót

Térfigyelő segítségével kapták el a balesetet okozó cserbenhagyót

A rendőrök elfogták a Rákóczifalva és Rákócziújfalu között személyi sérüléses közúti balesetet okozó, majd a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyó férfit. A sérültnek egy szolgálaton kívüli rendőr is segített.

A november 15-én Rákócziújfalu és Rákóczifalva között történt közúti közlekedési balesettel kapcsolatban, a Szolnoki Rendőrkapitányság baleseti vizsgálója közúti baleset okozása vétség, valamint segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt november 17-én gyanúsítottként hallgatott ki egy rákóczifalvai lakost.

A szolnoki közlekedési rendőrök beszerezték és elemezték a környéken lévő forgalom- és térfigyelő, valamint egy gépjármű fedélzeti kamerájának felvételeit, adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, mely eredményeként negyvennyolc órán belül azonosították a balesetet okozó gépjárművet és annak vezetőjét. A 61 éves férfit a lakásáról a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A baleset helyszínén többen is megálltak segítséget nyújtani, köztük Nagy Gábor a Szolnoki Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli, szabadidejét töltő szolgálatparancsnoka is. A törzszászlós azonnal a sértett ellátásában részt vevők segítségére sietett. A rendőrségi elsősegély tanfolyamon, a Police Medic képzésen elsajátított életmentő technikával megkezdte a sérült ellátását a mentők kiérkezéséig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.