Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 16. 09:29, csütörtök | Életmód
Forrás: Fénypont Média

Idén is ELTE FIT Night

Idén is ELTE FIT Night

Idén is több mint 1000 egyetemistát vár a negyedik alkalommal megrendezendő ELTE FIT Night éjszakai szabadidős sportfesztiválra dr. Gömör Iván, az esemény ötletgazdája és főszervezője.

A rendezvény helyszínén tartott sajtótájékoztatón - amelyet Hajdú B. István sportriporter vezetett – bemutatkoztak a fitness fesztivál szakmai együttműködő partnerei, az aerobic (Pulay Szilvia), a spinning (Kis Norbert Spiki), a funkcionális tréning (Sárai Dávid), a walkenergie (Szabó István), és a street workout (Radványi Norbert) képviselői és szakemberei.

Idén is ELTE FIT Night

Az ELTE FIT Night4 rendezvény idén egy kuriózummal is előrukkol, hiszen az esemény keretein belül kerül sor az I. VIP Fitness Kupára. A VIP kupán négy csapat indul, hiszen a zenészek, a médiaválogatott, a sportolók, és az olimpiai bajnokok alkotta formációk küzdenek majd meg az első helyért. A sajtótájékoztatón Palcsó Tamás elmondta, hogy kíváncsian várja a megmérettetést, hiszen énekesként jó kondícióban kell lennie ahhoz, hogy jól bírja a színpadon való szereplést, míg Martinek János kétszeres olimpiai bajnok - aki a sportolók csapatát erősíti majd - egyértelműsítette, hogy az ő sportága, az öttusa „nagyon más”, mint a fitness, ettől függetlenül izgalommal tekint a kihívás elé.

Idén is ELTE FIT Night

Lui, a világrekorder bűvész azt fejtegette, hogy nem lesz egyszerű sportolás közben bűvészkednie, de a sajtótájékoztatón megjelenteknek megígérte, hogy valamilyen trükköt azért bevet majd a rendezvényen. Csordás Tibi pedig, aki Palcsó Tamás csapattársa lesz, magabiztosan jelentette ki, hogy szinte bármilyen sportágat képes űzni és gyakorolni, tehát a fitnesstől sem riad vissza.

Idén is ELTE FIT Night

A VIP csapatok bemutatkozása után Gömör Iván még elmondta, hogy azért is büszke a rendezvényre, mert az ELTE FIT Night4 eseményen a teljesség igénye nélkül szinte minden „fit sportágat” kipróbálhatnak a résztvevők. Az ELTE FIT Night4 legfontosabb célkitűzése tehát, hogy „közel hozza” a mozgást és sportot kedvelőkhöz a ”fit sportok”-at egy olyan rendezvényen keresztül, ahol lehetőség kínálkozik mind szervezett keretek között, mind pedig kötetlenül kipróbálni közel 20 sportágat és mozgásformát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.