Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Július 19. 16:05, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Balesetet okozott az M7-esen, majd elhajtott, de kigyulladt a kocsija

Balesetet okozott az M7-esen, majd elhajtott, de kigyulladt a kocsija

A rendőrök előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra az M7-es autópályán balesetet okozó férfit.

Egy 43 éves siófoki férfi közlekedett egy személyautóval az M7-es autópálya 190-es kilométerszelvényében Budapest irányába július 17-én 18 óra 30 perc körül, amikor hátulról nekiütközött az előtte haladó személykocsinak, aminek vezetője az út szélére kormányozta a járművét. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az okozó jármű sofőrje anélkül, hogy erről és a segítségnyújtási kötelezettségéről meggyőződött volna, a helyszínt szikrázó kerekekkel megállás nélkül elhagyta – közölte a rendőrség.

A cserbenhagyó azonban nem jutott messzire, a sávolyi kihajtónál az autópályát elhagyta majd megállt a kocsijával, ami kigyulladt és leégett. A helyszínre érkező somogy megyei rendőrök elfogták a jármű vezetőjét, majd előállítását követően átadták az illetékességgel rendelkező Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársainak, akik közúti cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.